Bijeenkomsten

Leden bijeenkomst


Digitale bijeenkomst 3 maart 2021: Pitch it!

Dat we niet bij elkaar kunnen komen, hoeft niet te betekenen dat we niet kunnen connecten! Nu fysieke bijeenkomsten de afgelopen periode geen optie zijn geweest, willen we graag online een van onze donateurs het woord geven.

Alfred Reurink van Buro Hollema, zal tijdens een (korte) pitch hun bedrijf voorstellen en meer vertellen over wat hem drijft, wat zij dagelijks doen en welke ambitie zij hebben. Hoe ze hun pitch vormgeven, dat mogen ze natuurlijk helemaal zelf weten!

Maar er is meer… Deze keer vertelt Floortje van Aken van Ik ben Drents Ondernemer ons ook op welke manier dit programma van Provincie Drenthe ons als ondernemer kan ondersteunen én hoe er een financiële bijdrage ontvangen kan worden in de vorm van een kennisvoucher.

Natuurlijk is er tijdens deze digitale bijeenkomst ook voldoende tijd om actualiteiten te bespreken en van iedereen te horen hoe het gaat.

Ben jij erbij? 3 maart 2021 19.30 uur via Microsoft Teams. Bent u geen donateur, maar zou u er wel graag bij willen zijn? Stuur dan een mail naar info@hhbc.nl en we zorgen ervoor dat u erbij kunt zijn.